Intake

Om je zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij gegevens van jullie nodig. Een aantal gegevens kun je al voor de eerste controle doorgeven middels het invullen van deze vragenlijst. Uiteraard gaan we tijdens de eerste controle op jullie antwoorden in en is er ruimte voor jullie vragen en opmerkingen.

Het kan zijn dat je je afvraagt waarom we zoveel dingen willen weten of waarom bepaalde vragen gesteld worden. Uiteraard kunnen we dit aan jullie uitleggen tijdens de eerste controle. Ook moeten we sommige antwoorden van jullie hebben voor landelijke registraties.

Het is voor ons van toegevoegde waarde als je voor het intake gesprek deze vragenlijst zo compleet mogelijk invult. Mocht dit niet helemaal lukken, dan is dit geen probleem en worden de overige vragen tijdens het intakegesprek ingevuld.

Je gegevens worden verstuurd via een reguliere server. Mocht je dit niet prettig vinden, download dan hier een vragenlijst om zelf thuis te printen.


't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Logo

Welkom bij verloskundigenpraktijk ’t Kleine Wonder. Een praktijk die gaat voor persoonlijke aandacht en complete zorg. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kunt voor alle controles, (pret) echo’s, bloed- en urineonderzoek. Wel zo handig alles onder 1 dak! Je hoeft dus niet naar een ziekenhuis of echocentrum.

't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Social - Facebook   't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Social - Pinterest

Bereikbaarheid

Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer: 0320-331373.

Telefonisch keuzemenu:
Team Jade:      druk 1
Team Robijn:   druk 2

Kraamzorg

Inschrijven voor kraamzorg ’t Kleine wonder? Dat kan via het telefoonnummer: 0320-745111

Contact

Ketelmeerstraat 150
8226 JX Lelystad

Let op: zorginhoudelijke vragen worden niet per email beantwoord.