't Kleine Wonder - Verloskundigepraktijk Lelystad - Verloskundige team
Home 9 Verloskundigenpraktijk

Verloskundigen praktijk ’t Kleine Wonder

Welkom bij verloskundige praktijk “’t Kleine Wonder”. Bij ons vind je alle zorg omtrent geboorte onder 1 dak! Onze praktijk bestaat uit twee teams van verloskundigen, team Jade en team Robijn. Hierdoor kunnen we je kleinschalige zorg bieden, maar ook altijd op elkaar terugvallen in drukke periodes om nog steeds zorg op maat te kunnen bieden. We maken gebruik van elkaars expertise en vormen zo een sterk en divers team! Om persoonlijke zorg te kunnen bieden, kun je voorkeur aangeven hoeveel verloskundigen je wil zien op het spreekuur.

We worden ondersteund door onze fijne assistentes. Zo zorgen we samen voor de beste zorg in jouw zwangerschap!

Home 9 Verloskundigenpraktijk

Verloskundigen praktijk 
’t Kleine Wonder

Welkom bij verloskundige praktijk “’t Kleine Wonder”. Bij ons vind je alle zorg omtrent geboorte onder 1 dak! Onze praktijk bestaat uit twee teams van verloskundigen, team Jade en team Robijn. Hierdoor kunnen we je kleinschalige zorg bieden, maar ook altijd op elkaar terugvallen in drukke periodes om nog steeds zorg op maat te kunnen bieden. We maken gebruik van elkaars expertise en vormen zo een sterk en divers team! Om persoonlijke zorg te kunnen bieden, kun je voorkeur aangeven hoeveel verloskundigen je wil zien op het spreekuur.

We worden ondersteund door onze fijne assistentes. Zo zorgen we samen voor de beste zorg in jouw zwangerschap!

't Kleine Wonder - Verloskundigepraktijk Lelystad - Verloskundige team

Wat bieden wij:

√  ALLE zorg rondom de zwangerschap, bevalling en het jonge kind onder 1 dak

√  Persoonlijke zorg ingevuld naar jouw wensen

√  24/7 directe bereikbaarheid van je verloskundige

√  Eigen kraambureau

√  Elke week avondspreekuur

√  Uitgebreide spreekuurcontroles 15-30 min

√  Alle echo’s op de praktijk (pret én medische echo’s)

√  Vroege echo (vitaliteitsecho) vanaf 7 weken

√  Bloedafname op de praktijk

√  Kinderwensspreekuur

√  Centering Pregnancy: kiezen voor een moderne manier van zwangerschapsbegeleiding

√  Informatieavonden over de bevalling en borstvoeding

√  Goede samenwerking met de ziekenhuizen: Flevoziekenhuis en St. Jansdal

√  Bevallen in alle houdingen (incl. bad bevalling), thuis of in het ziekenhuis/geboortecentrum

√  Eigen lactatiekundige 7 dagen in de week beschikbaar

√  Nacontrole van je baby bij de (kinder) fysiotherapeut / osteopaat 4-6 weken na de geboorte

√  Anticonceptiezorg (plaatsen van spiralen en implanon)

Visie

Een kind krijgen is een unieke gebeurtenis. Tijdens deze belangrijke periode waarin de zwangerschap, bevalling en het kraambed centraal staan, willen wij jullie op gepaste en persoonlijke wijze begeleiden.

Ons doel is om in deze belangrijke periode van jullie leven professionele zorg met persoonlijke aandacht te geven. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen.

Door ervaring kunnen we handelen vanuit vertrouwen en rust. We houden van een ongecompliceerde en nuchtere manier van werken. We geven duidelijkheid en zekerheid. 

Wij geloven in mensen, en houden van ieders verschillen. Daardoor wordt het nooit routine. Wij vinden de balans tussen jullie wensen en medisch verantwoorde zorg. Wij informeren, jij maakt de beslissing.

Inschrijven

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je een eerste afspraak maken. Je hebt hier geen verwijzing van je huisarts voor nodig. De eerste afspraak vindt plaats rond de zevende week van je zwangerschap. Rond 7-8 weken kan er, indien gewenst ook een afspraak voor een vroege echo gemaakt worden.

Tijdens de weken van je zwangerschap, je bevalling en in je kraambed zullen wij je aanspreekpunt zijn voor vragen rondom de zwangerschap. Ons werk is erop gericht jou (en je partner) te begeleiden tijdens deze spannende en leuke periode. Het doel van de controles is problemen, die zich eventueel voordoen, tijdig te ontdekken en je door te verwijzen naar de hulpverlener die jou het best kan helpen zoals een gynaecoloog, een kinderarts, huisarts of fysiotherapeut. Tevens willen we jullie informeren en indien nodig voorbereiden op het ouderschap.

We vragen je digitaal aan te melden door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onze assistente zal je dan binnen 2 werkdagen bellen om een eerste afspraak in te plannen. Klik op de button om het inschrijfdocument te openen.

't Kleine Wonder - Verloskundigepraktijk Lelystad - Zwanger - Kinderwens

Kinderwens spreekuur

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons terecht op het kinderwensspreekuur. Het spreekuur heeft als doel jou en je partner zo goed mogelijk aan de zwangerschap te laten beginnen. Al voor de zwangerschap kun je veel doen om ervoor te zorgen dat jullie toekomstige kind een zo gezond mogelijke start krijgt. De gezondheid van een kind begint namelijk al voor de bevruchting.

't Kleine Wonder - Verloskundigepraktijk Lelystad - Zwanger - Echo

Pretecho’s

Een pretecho is ontzettend leuk om je baby eens rustig en goed te bekijken. Naast de noodzakelijke echo’s die je krijgt bij de verloskundige of echoscopist, is een pretecho een leuke aanvulling.

Naast het geslacht kun je nog veel meer van je ongeboren baby zien. Zo kun je ook een 3D of 4D echo laten maken. Je ongeboren baby wordt dan zo in beeld gebracht dat je zelfs al een beetje kan zien op wie je ongeboren kindje lijkt!

't Kleine Wonder - Verloskundigepraktijk Lelystad - Zwanger - Zwangerschapscursus

Zwangerschaps cursussen

Bevallen is net topsport, en vraagt zowel fysiek als mentaal de beste voorbereiding. Een positieve instelling en oefeningen om te kunnen ontspannen kunnen je enorm helpen bij je bevalling.  Het is vaak erg leuk en leerzaam om een zwangerschapscursus te volgen.

't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Kraambed - Anti Conceptie

Anticonceptie

Bij ons kun je terecht voor anticonceptie advies na de bevalling en ook als je nog niet eerder bent bevallen. Bij ons op de praktijk worden spiralen geplaatst en de implanon (hormoonstaafje). Neem contact op met de assistente voor een afspraak.

ERVARINGEN VAN ONZE CLIËNTEN

Steph Abbott-van Groningen

Thank you so much for your help and support through my second pregnancy (and my first in the Netherlands where the system is entirely different). I was made to feel welcomed and supported throughout, despite my concerns that my poor Dutch might be a problem but it wasn't the case at all. Very thankful and appreciative that everyone made such an effort to speak to me in English when discussing mine/my daughters health and wellbeing throughout. Best wishes for the future with the expansion of your practice!

Nina Ferdinandy

Ruim 9 maanden lang ben ik super goed begeleid en geholpen door Het Kleine Wonder. Ook na de bevalling werd ik goed in de gaten gehouden, zo fijn! Ik ben alle verloskundigen onwijs dankbaar voor alle support en goede zorgen.

Leonie De Boer Butzelaar

Echt stuk voor stuk topdames! Beide mijn zwangerschappen hier begeleid mogen worden en geen moment spijt van gehad.

Brenda Pierot

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Het Kleine Wonder in team Jade. Ook al ben ik onder het ziekenhuis komen te staan nog steeds kon ik ze altijd bellen. Er werken ook echt alleen maar warme mensen die echt naar je luisteren. Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat ik iedereen Het Kleine Wonder zal aanraden.

't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Logo

Welkom bij verloskundigenpraktijk ’t Kleine Wonder. Een praktijk die gaat voor persoonlijke aandacht en complete zorg. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kunt voor alle controles, (pret) echo’s, bloed- en urineonderzoek. Wel zo handig alles onder 1 dak! Je hoeft dus niet naar een ziekenhuis of echocentrum.

't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Social - Facebook   't Kleine Wonder - Verloskundigenpraktijk Lelystad - Social - Pinterest

Bereikbaarheid

Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer: 0320-331373.

Telefonisch keuzemenu:
Team Jade:      druk 1
Team Robijn:   druk 2

Kraamzorg

Inschrijven voor kraamzorg ’t Kleine wonder? Dat kan via het telefoonnummer: 0320-745111

Contact

Ketelmeerstraat 150
8226 JX Lelystad

Let op: zorginhoudelijke vragen worden niet per email beantwoord.